USKRS U OFFERTISSIMI

Što vam prvo padne napamet kad netko spomene Uskrs? Pisanice, zečići, koke, ali možda i šunka, rotkvice pa i proljeće. Offertissima će vas opskrbiti ovim prvo spomenutim, a za drugo ćete se ipak morati snaći sami. Najlakši način da pripremite dom za blagdan Uskrsa je – dekoracija!

Stolove ukrasite dekoracijama na štapiću, piletom u košarici ili ukrasnom travom, a ukrasne vjenčiće i viseće dekoracije objesite na vrata. Osim toga, tu je vrlo širok izbor ukrasnih jaja – u košarici, u gnijezdu, na štapiću, a već obojena jaja pronađite u setovima po dva, četiri ili šest komada.

Nismo zaboravili ni na kreativce među vama pa smo pripremili i obična jaja od stiropora koja možete bojati po želji. Da ne bi sve ostalo samo na jajima, kokama i pilićima, tu su i razni ukrasni tanjuri, salvete, ukrasne vrećice, a nismo zaboravili ni zečeve plišane igračke.

Dajte mašti na volju, raznim dekoracijama razveselite i prijatelje, a prije svega posjetite najbližu Offertissimu i uvjerite se osobno u bogatu ponudu našeg uskrsnog asortimana.