SVE ZA ŠKOLU

Kad pogledate kroz prozor, činit će vam se kako je jesen još daleko. Ako nemate svoju djecu, izraz “nova školska godina” nešto je čega se samo rado ili možda malo manje rado sjećate. Ali ako imate djecu, upravo ste progutali knedlu jer ste se sjetili svega što treba pripremiti za prvi dan škole. Samo polako, sve stignete, a Offertissima će vam u tome rado pomoći.

Bez obzira koliko su veliki, roditeljska briga ne prestaje. Ok, nemojte svom brucošu kupiti bilježnice s cvjetićima i šarenu pernicu, nego radije razmislite o kvalitetnom fasciklu i rokovniku. Srednjoškolce ili starije povedite sa sobom u Offertissimu pa neka sami odaberu što ima se najviše sviđa. Sigurni smo da ćete pronaći i neki cool uzorak na bilježnicama, blokić ili kemijske koje im trebaju.

Kad se o onima manjima radi, tu je vaša pomoć dobrodošla! Pripremite im sve što će im biti potrebno, a i ono za što još ne znaju da im treba. Mi u Offertissimi pripremili smo vam sve moguće bilježnice – s crtama i s kockicama u raznim uzorcima. Tu su i šareni blokovi, kolaž papir, olovke, gumice, bojice, pernice…

Za matematiku imamo spremne šestare, trokute i ravnala, a za one malo starije tu su i uvijek praktični kalkulatori. Za likovni smo spremili flomastere, tempere, vodene bojice… Kako bi imali u što pospremiti sve te stvari, treba vam i školska torba koju ćete isto pronaći u Offertissimi.

Ako pripremate prvašića za školu, sigurno imate hrpu briga i pitanja. Znate i sami da ne možete sjediti s njima na nastavi, ali se zato možete pobrinuti da imaju sve potrebno kako bi rado učili i napredovali. Kod kuće im možete pomoći tako da pregledajte zadaću i pohvalite ih za nove uspjehe.

I to je sva mudrost! Za nekoliko godina i vi i vaš učenik prisjećat ćete se tog prvog dana s nostalgijom. Svi iz Offertissime želimo vam da vam ta uspomena ostane u što boljem sjećanju!