STRKA ZVANA “NOVA ŠKOLSKA GODINA”

Imate prvašića? Ili srednjoškolca? Ili možda brucoša? Kako god, čim imate dijete, dobro vam je poznata strka zvana “nova školska godina”.

Kao i uvijek, Offertissima je tu uz vas, kao saveznik i savjetnik.

Kad idete u nabavku, možda bi bilo najbolje da svoje školarce povedete sa sobom. Dajte im košaricu u ruku pa neka sami biraju, a vi na kraju pregledajte imate li sve potrebno.

Za budžet ne brinite, jer Offertissima vas je već navikla na svoje povoljne cijene.

A što se to točno treba naći u košarici, a na kraju i školskoj torbi?

Bez bilježnica ne možete – s kockicama ili crtama u raznim uzorcima, bojama i motivima. Pernica je isto must have – velika, mala, roza ili zelena, svejedno je! U nju još smjestite olovke – tehničke, drvene i kemijske, zatim šiljilo, gumicu za brisanje, a možda i pokoji marker u boji. Pa i ravnalo ako stane! Uz ravnalo idu i trokut i šestar, a ako zatreba i kalkulator.

U svakom trenu morate biti spremni na likovni izričaj svog školarca zato mu osigurajte flomiće, bojice, tempere, kistove, vodene bojice… sve što treba malom umjetniku kako bi se izrazio! Pripremili smo još i razne blokiće, naljepnice, spajalice, klamerice, budilice… ma najbolje da sami dođete i uvjerite se da smo u potpunosti spremni i za ovu školsku godinu!