SPREMANJE ZA LJETOVANJE

Za spremanje na put postoje dvije vrste ljudi – oni organizirani koji se spremaju s popisom te oni spontani koji sat vremena prije polaska nabacaju neke stvari u kofer.

Ovi iz druge skupine još vjerojatno nemaju djecu pa si mogu priuštiti taj luksuz, a oni koji imaju popis na njemu sigurno imaju ove osnovne stvari: ručnik, krema za sunčanje, japanke, sunčane naočale…

Kad bi nabrajali dalje, našlo bi se tu i gomila drugih sitnica bez kojih je odmor nezamisliv – igračke za plažu, termo torba, možda kakav šeširić za glavu ili lepeza za rashladiti se tijekom sparnih popodneva.

Bez obzira kojoj skupini „pakiratelja“ pripadate sigurno ćete prije pakiranja svratiti do svoje najbliže Offertissime.

Osim svega nabrojanog, čekamo vas i s ostatkom širokog asortimana koji će vaše ljetovanje učini lakšim i zabavnijim.

Kako bi svojim klincima boravak na plaži učinili zabavnijim, opskrbite ih loptama na napuhavanje, pištoljima na vodu i kolutima za plivanje.

Kako vas na odmoru ne bi gnjavili komarci pronađite citronela svijeće i sredstvo protiv komaraca.

Ako vas dograbi sunce, ne paničarite nego na crvena mjesta obilato nanesite aloe vera kremu ili neko sredstvo poslije sunčanja.

Ako vam je bitno da i na godišnji odmor nosite proizvode domaćih proizvođača, opet je Offertissima tu za vas jer imamo velik izbor proizvoda naših domaćih partnera.

I na kraju, bez obzira kako se pakirate, pazite da ne zakasnite na bus ili avion, a ako idete svojim autom nemojte baš upasti u najveću gužvu.

I najbitnije – opustite se i odmorite!