Jesen u mojoj Offertissimi!

Tijekom osnovne škole sigurno ste barem jednom napisali sastavak na temu “jesen u mom gradu”. U njemu ste opisivali žuto i bakreno lišće koje pada s drveća, šarene kišobrane, kišu i jesenske plodove… Pa, moramo priznati da nam je taj dio jeseni i dalje najdraži!

Nema ništa bolje od gledanja filma sa šalicom čaja u ruci dok vani pada kiša. Pada nam napamet i domaća zimnica, miris pekmeza koji se širi kuhinjom, kuhani kukuruz ili berba grožđa s dobrom ekipom.

Offertissima se zato pobrinula kako bi vam ova jesen protekla što ugodnije. Svratite u svoju najbližu i omiljenu poslovnicu te pronađite sve one sitnice koje će pomoći u tome da jesen pamtite po raznim mirisima, okusima i bojama. Za početak, ne dajte da vas iznenadi pljusak i nabavite novi kišobran. Mi smo ih pripremili u raznim bojama i uzorcima koji će vam svakako uljepšati kišni dan.

Ako ste od onih koji se vole zatvoriti u kuhinju te kiseliti i peći, razveselit će vas informacija da imamo razne vrste staklenki, teglica i poklopaca – za sve veličine i oblike vaših zimnica. Osim toga, imamo i razne posude, nožiće i plastične vrećice koje će sigurno dobro doći kod pripreme.

Ako idete i berbu, opskrbite se kantama i oštrim nožićima, a ako se bacate na jesensko pospremanje ne zaboravite kutije, vakuumske vreće i sredstva za čišćenje.

Za sve koji jesen vole provesti u romantičnom okruženju, npr. gledajući film pod dekicom pripremili smo mekane papuče za hladne nožice. A kad ste već u Offertissimi počastite se i novom šalicom za čaj – bit će još veći gust srkati ga dok gledate kako vani pada kiša!