BOŽIĆNI ASORTIMAN

Iako nema snijega, a ni temperature nisu prave zimske, Božić se već osjeti u zraku, a uvukao se i Offertissimu. Kako biste bili spremni za sve izazove koje donose blagdani, mi smo pripremili vrlo širok asortiman proizvoda među kojima ćete sigurno naći nešto za sebe. Birajte između ukrasnih figurica anđela, malih ukrasnih borova, raznih vrsta dekoracija, ukrasa te prigodnih čestitki. Tu su i držači za svijeće, svijeće za adventski vijenac, ukrasne folije, girlande, jaslice, božićne kape, košarice i krpe. Pronađite i sve za dekoraciju doma – lampice, kuglice i mašne.

Svratite u najbližu Offertissimu i prije pripreme kolača jer imamo razne modle za kolače i keramičke kutije u koje možete pospremiti svoje kolačiće ili ih čak darovati obitelji i prijateljima. Ili ih posložite na tacne i tanjure i spremni su za posluživanje. Za svečani izgled doma dodajte prigodni stolnjak, nadstolnjak ili podmetač, a ono što još nedostaje je adventski vijenac. Ako ga želite izraditi sami opskrbite se slamnatim vjenčićima raznih veličina.

Kao što vidite, nema čega nema, ali da ne nabrajamo dalje, posjetite nas u najbližoj Offertissima trgovini i uvjerite se sami u bogatu ponudu božićnog asortimana. Iz trgovine sigurno nećete izaći praznih ruku!