Besplatna radionica engleskog jezika

Offertissima Vam u suradnji sa školom stranih jezika The sCOOL daruje besplatnu radionicu engleskog jezika! Ova tematska radionica namjenjena za djecu predškolske dobi održat će se na Valentinovo u četvrtak 14. veljače, od 10 do 11 sati u sklopu dječjeg kutka naše poslovnice na adresi dr. Franje Tuđmana 33, Novaki. Za sve prijave osigurali smo poklon od 10% popusta na kupovinu iznad 100 kuna u Offertissima trgovinama.

Koliko je zapravo važno poznavati i učiti strane jezike?

Strani jezici počinju se učiti već od najranije dobi pa se djeca uglavnom s njime susreću u vrtiću ili čak i ranije. S druge strane, izloženost djece dodatnom jeziku uz njihov materinji dovodi do višejezičnosti, koja donosi niz prednosti kao što su bolje pamćenje, bolje razlučivanje i brže usvajanje znanja. Zahvaljujući ranom učenju, dijete postaje kompetentnije, razvija svoju kreativnu stranu i želju za spoznajom novog. Na osnovu ovoga možemo zaključiti da je višejezičnost zbilja bogatstvo svakog čovjeka! Offertissima je svojim društvenim djelovanjem višestruko dokazala kako je svjesna da je ulaganje u ljude, pa čak i one najmlađe, glavni preduvjet uspjeha!

Iz tog razloga omogućili smo svim zainteresiranim roditeljima potpuno besplatnu radionicu engleskog jezika za njihovu djecu! Željeli bismo u suradnji s The sCOOL školom stranih jezika spojiti korisno i zabavno kako za djecu (učenje kroz igru) tako i za roditelje (koji za vrijeme radionice mogu u miru obaviti kupovinu ili jednostavno uživati u piću u obližnjem kafiću).

Danas se strani jezici javljaju kao važan element obrazovanja i roditelji sve više žele da djeca od najranijeg uzrasta uče određeni jezik, svjesni da poznavanje stranog jezika djetetu daje priliku za bolji život. Stoga, provjerite uvjete niže i prijavite svoje dijete već danas jer je broj sudionika ograničen!

Nekoliko tjedana kasnije, točnije 5. ožujka održat ćemo i drugu tematsku radionicu engleskog jezika na temu maškara! Informacije o samoj radionici bit će dostupne na prvoj radionici 14. veljače.

 

ZA PRIJAVU ISPUNITE KONTAKT FORMU NIŽE: 

 

KONTAKT RADIONICA ENGLESKOG JEZIKA

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.