POZNAT VAM JE IZRAZ PROLJETNO ČIŠĆENJE?

Poznat vam je izraz proljetno čišćenje? Mi smo ga ovaj put shvatili jako ozbiljno pa smo napunili police raznim sredstvima za čišćenje, četkama, deterdžentima i krpama. Za podove su tu lopatice, metlice, partviši i mopovi, a za namještaj i radne površine pripremili smo vlažne maramice za brisanje. Pri pranju, osim deterdženta i omekšivača, u perilicu ubacite i maramice za skupljanje boje i osigurajte svom rublju postojane boje. Nakon sušenja odjeće, pospremite je u ormare, a za svjež dojam dodajte i miris argana, bijelog mošusa ili lavande.

Što se osvježivanja samog prostora tiče, možete birati između sprejeva ili perli, a tu su i skupljači vlage. Ako se odlučili prati prozore spremni smo i za to, a neće nas iznenaditi ni vaše veliko pospremanje ormara. Pronađite četke za odjeću, gume za hlače, konce, kukice i vješalice. Zimsku odjeću pospremite u posebne vrećice, a ono što više ne nosite strpajte u velike vreće za smeće te donirajte ili odnesite u trgovine s odjećom gdje staru odjeću možete zamijeniti za kupon s popustom.

No, da ne nabrajamo dalje sve artikle koje smo pripremili za vas ovog proljeća, jednostavno dođite do najbliže Offertissime i opskrbite svime što vam je potrebno!