DRUGA STRANA KVAČICE

Naša suradnja s hrvatskim proizvođačima i obrtnicima se nastavlja te vam ovaj put predstavljamo još jednog od naših partnera. Trgovački obrt Antun proizvodnja iz Zagreba posluje još od 1993. godine, a naša dugogodišnja suradnja ih veseli jednako kao i nas te su zahvalni na promociji hrvatskih proizvođača.

Antun proizvodnja je obiteljski obrt, a njegovom razvoju i uspjehu doprinose svi članovi obitelji. Posebno se trude promovirati hrvatsku kvalitetu koju jamče za sve svoje proizvode. Obrt se bavi proizvodnjom igračaka i raznovrsnih predmeta od plastike poput kvačica i vješalica.

Njihove kvačice pronađite u Offertissimi – očekuje vas pakiranje od 50 komada! S tolikom količinom ne morate brinuti hoćete li koju zametnuti ili izgubiti, a ne morate ih ni koristiti samo za vješanje rublja.

Plastičnim kvačicama lako je naći namjenu u cijelom kućanstvu. Njima možete jednostavno zatvoriti vrećice sa začinima ili razne vrste brašna – samo zakvačite vrh papirnate ili plastične vrećice i ne brinite o tome hoće li se nešto prosuti.

Kvačicama spojite hrpu papira ako nemate spajalicu u blizini ili napravite originalan stalak za fotografije. Provucite komad konopa između dvije čvrste podloge te prikvačite obiteljske fotografije na konop kvačicama. Dobit ćete jedinstvenu dekoraciju, a ako pustite mašti na volju, sigurno ćete pronaći još neki novi način namjene.

U međuvremenu potražite proizvode hrvatskih proizvođača u Offertissimi, sigurni smo da će vas oduševiti!