O nama

Poduzeće Offertissima d.o.o. osnovano je 1994. godine i bavi se uvozom, izvozom i trgovinom na veliko i malo kućanskih potrepština, školskog pribora, papirnate konfekcije, higijenskih proizvoda, igračaka, stakla, keramike itd.

Sjedište i centralno skladište nalazi se u mjestu Novaki, općina Sv. Nedelja, na adresi Dr. Franje Tuđmana 33. U sklopu njega je i najveći maloprodajni prostor površine 1500 četvornih metara u kojem nudimo velik izbor artikala široke potrošnje.

Dok vi uživate u kupovini, vaša djeca vrijeme mogu provesti u veseloj igraonici, a nakon toga se možete osvježiti u ugodnom ambijentu café bara. Za sve naše posjetitelje osigurano je veliko parkiralište.

Uvozimo iz Italije, Španjolske, Nizozemske, Kine, Velike Britanije, Vijetnama, Indije i Turske, a godišnje nam dolazi u prosjeku 200 kamiona i oko 150 kontejnera robe. Razvijamo uspješnu suradnju s preko 80 hrvatskih proizvođača i obrtnika kao što su: Blista, Čuljak, Cro-plast, Mar-Mar, Grafika-grafoprint, Commel, Libro, Pena autokozmetika, PC-grupa, Alca, Brodplast, Santaj plastika, Logistika Violeta, Olival, Tralma, Trstenjak i mnogi drugi.

Tvrtka ima 54 maloprodajne trgovine širom Hrvatske. Veleprodaja posluje u centralnom skladištu u Novakima. U sali uzoraka očekuje vas ljubazno osoblje koje će vam predstaviti naš asortiman i objasniti sve o uvjetima prodaje.

Zapošljavamo preko 400 radnika o kojima brinemo kroz redovite isplate plaća, božićnice, regresa te u vrijeme Svetog Nikole mislimo na djecu naših zaposlenika. Stipendiramo dvadeset i troje učenika i studenata, a posebno smo ponosni na odluku Uprave po kojoj se svaki mjesec uplaćuje novčana pomoć domu za nezbrinutu djecu.

Novitetima, pristupačnim cijenama, ljubaznošću osoblja i raznolikom ponudom trudimo se zadržati stare, kao i steći nove kupce.